Nemam posao, ali nisam na burzi jer...

Ali želim raditi.
Ali želim raditi.

Rekli su...

 • rođeni otac me bacio na cestu i to tako da niti nemam prava na burzu (Anita)
 • ne znam kome je to burza pronasla posao
 • nema koristi od burze
 • Burza nista ne pomaže
 • zanima te još komentara?

O projektu

Projekt Klub mladih nezaposlenih nastavak je prijašnjih projekata na temu nezaposlenosti mladih jer smatramo da je izuzetno važno educirati i informirati mlade nezaposlene te jačati njihove kompetencije u skladu s potrebama na tržištu rada. Ovaj projekt podijeljen je u dva dijela. Prvi obuhvaća aktivnosti koje su se pokazale najuspješnijima i za koje su korisnici bili najviše zainteresirani, a kvalitetu aktivnosti osigurali smo kvalitetnim i stručnim voditeljima koji i inače rade s mladima. Drugi obuhvaća kampanju čiji je cilj ukazati javnosti na mlade sa statusom NEET (osobe koje nisu zaposlene, ne školuju se i ne sudjeluju u programima neformalne edukacije) te doprijeti do njih kako bi ih uključili u sustav neformalnog obrazovanja.

Nositelj projekta

CARPE DIEM - udruga za poticanje i razvoj kreativnih i socijalnih potencijala djece, mladih i odraslih

Vrbanićev perivoj 4, 47000 Karlovac

Tel: 047 422 347

Mob: 091 422 3470

×

Uvjeti korištenja

Pritiskom na gumb "Pošalji" korisnik neopozivo pristaje na niže navedene uvjete korištenja.

 1. Sav upisan i objavljen tekst kao i informacije koje se mogu vezati uz njih poput korisničkog imena, datuma rođenja, kontakt informacija i slično se daju na neopozivo korištenje udruzi CARPE DIEM.
 2. Udruga CARPE DIEM se obvezuje na čuvanje privatnih podataka te da iste neće ustupati trećim stranama niti na bilo koji način zlouporabiti.
 3. Udruga CARPE DIEM se u potpunosti ograđuje od sadržaja napisanog na ovoj stranici te se ne može smatrati odgovornim za eventualno proizašle štete u bilo kojem obliku.
 4. Ukoliko korisnik obilježi opciju na objavljivanje teksta na svojem Facebook profilu, CARPE DIEM se neće smatrati odgovornim za eventualno proizašle štete iz ovakvih objava.
 5. CARPE DIEM zadržava pravo kontaktirati svakog korisnika koji upiše bilo kakav tekstualni zapis na ovim stranicama u svrhu kvalitetnije provedbe projekta odnosno u svrhu dodatnog tumačenja napisanog teksta.
 6. Sukladno članku 3 ovog ugovora o korištenju, CARPE DIEM će nastojati autorizirati svaku upisanu tekstualnu vrijednost prije objavljivanja istog.
 7. Korisnik daje neopozivo pravo udruzi CARPE DIEM na korištenje svih njegovih napisanih tekstova u svrhu daljnje promocija kako projekta, tako i same Udruge.
 8. Udruga CARPE DIEM može bez prethodne obavijesti i dozvole korisnika ukloniti svaki prethodno objavljeni članak.
 9. Svaki tekst koji bude uklonjen sukladno pravilima točke 8. ovog članka može biti ponovno postavljen na stranice udruge CARPE DIEM kao i na ostalim promotivnim ili informativnim stranicama u kojima udruga CARPE DIEM sudjeluje u bilo kojem pogledu.
 10. Nastavno na članak 7. ovih uvjeta korištenja, CARPE DIEM ujedno stječe neopozivo pravo na korištenje podataka sukladno članku 1 ovih uvjeta korištenja za korištenje u bilo kojim drugim aktivnostima i projektima pri kojima udruga CARPE DIEM može imati bilo kakvog udjela.
×

Prijavi se na radionice!

Prednost prilikom prijave imaju mlade nezaposlene osobe i mlade osobe u statusu NEET (mladi koji su nezaposleni, ne školuju se i ne usavršavaju se).

×

Rekli su...

×